Oldal kiválasztása

Rubint Réka meglepő bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, ami arról tanúskodik, hogy nem akármilyen képesítést szerzett.

A fitneszguru tőle látszólag távol álló területen szerzett érvényes OKJ-s bizonyítványt: Aranykalászos gazda lett.

Így ír erről: “Aranykalászos gazdák lettünk. Bízom benne, hogy Édesapám és Édesanyám látnak föntről és most nagyon büszkék …

Mert a vér, nem válik vízzé. A bátyámmal pici korunktól kezdve, keményen dolgoztunk a földeken. Nem volt szünet, nem volt hétvége … munka volt!

Hálával tartozom a szüleimnek minden egyes napért, amit a következetes nevelésükkel értünk tettek. Akkor, gyerekként ezt duzzogva, ma már büszkén felvállalva képviselem.

Sajnos a családi földekre már nem tudunk együtt kimenni, de az életük munkájának ezen részét megörökölve, méltón szeretném képviselni azt, amiben mindig is hittek” – olvasható a fotók mellett.

Az Aranykalászos gazda OKJ-s képzésre bárki jelentkezhet, aki elvégezte az általános iskolát, van jogosítványa és üzemorvosi igazolása.

A tanfolyamot oktatási központok, illetve erre a területre szakosodott cégek szervezik.

Azért is fontos az Aranykalászos gazda képesítés, mert 2013 óta csak megfelelő képesítés birtokában lehet földet vásárolni.

Íme Rubint Réka bizonyítványa:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szekeres Adrien lánya akkorát énekelt és táncolt a Sztárban Sztár Leszekben, hogy a 4 mester csak kapkodta a levegőt