Oldal kiválasztása

Az idén 80 esztendős, az MTV Nívó-díjával is kitüntetett táncművész, Medveczky Ilona, akit tavaly a Halhatatlanok Társulatába is beválasztottak, évtizedek óta Károlyi grófék egykori vadászkastélyában él, amit egy nagyvonalú rajongójától, egy frankfurti harisnyagyárostól kapott ajándékba.

Ennyi idő alatt természetesen nagyon megszerette otthonát és minden vágya, hogy a ház végre kész legyen és méltó pompájában láthassa. A Best magazinnak azt is elárulta Medveczky Ilona, hogy mi a terve, mi legyen a házzal és a hagyatékkal, ha ő már nem lesz:

„A vágyaim netovábbja, hogy ez a ház egyszer kész legyen, aztán meghalhatok. Persze az is fontos, hogy azután méltó kezekbe kerüljön. Szerettem volna bajba jutott állatokat segíteni a hagyatékommal, de tudom, bárkire is hagyom mindenem a halálom után, úgy ahogy van, a saját javára fogja fordítani” – kesergett a táncművész.

Mi mindenesetre nagyon szép gesztusnak gondoljuk, hogy Medveczky Ilona a hagyatékával a nehéz sorsú állatokon kíván segíteni. A táncművész mindig is nagy állatbarát volt, még ma is az az egyik legfontosabb feladata nap mint nap, hogy szeretett kutyáit gondozza.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Facebook)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Átok ül a Való Világ 6. évadának versenyzőin? Mi jöhet még?!