Oldal kiválasztása

“Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom amit átéltem, még ha lennének ellenségeim, nekik sem.

Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni…

Vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni” – mondta Mazsi nemrég Palik László műsorában.

Az interneten elérhető Opten cégadatbázis szerint júniusban Mazsi egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget.

A vállalkozást – információink szerint – ő, illetve a társa, Berki Krisztián egykori barátja és üzletfele alapítottak – írja a Blikk.

Mazsi így mesélt a jövőbeni terveiről: “Azt az igazi anyaságot, hogy csak a gyerekemmel foglalkozzak, nem élhettem át.

Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, mert muszáj dolgoznom. Tenni kell, és nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen.

Vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni” – mondta Palik László műsorában.

Ráadásul napvilágot látott egy lesifotó, melynek láttán azonnal beindult a pletyka, miszerint Berki Krisztián özvegye máris teherbe esett új párjától, Zoltántól.

Persze az is lehet, hogy csak a ruha tréfál meg bennünket. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben a Facebook oldalunkon!

(Kép: Facebook)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Palikék Világa Youtube csatorna)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rögzítette a kamera: a gyermek fuldokolni kezdett, a buszsofőr bravúros ügyességgel mentette meg az életét