Oldal kiválasztása

Közösségi oldalán tett közzé hosszú bejegyzést Berki Mazsi, amelyben több dolgot is tisztába tett.

Arról is írt, hogy volt-e kint mostanában férje sírjánál. Íme Mazsi gondolatai a közelmúlt eseményeiről:

“Ha valaki azt gondolja rólam, hogy rossz és gonosz vagyok, akkor igaza van. Ha valaki pedig azt gondolja, hogy jóra törekvő vagyok és szerethető, akkor is igaza van.

Csak Abszolút igazság létezik, de emberi igazság nincs. Mert ha innen nézem, akkor ilyennek látom, ha pedig onnan, akkor olyannak látom a dolgokat.

Hogy kint voltam-e néhai férjem sírjánál, a válaszom: természetesen. De ezt is lehet úgy feltüntetni, mintha nem lettem volna.

Ebben az egész folyamatban megtapasztalhattam, hogy semmi sem az, aminek látszik. Sokat tanultam belőle. Törekszem az őszinte életre, de hibázok. Sokszor, azonban nem többször, mint bárki, aki e sorokat olvassa.

Mindennek két oldala van, s mindig a helyzet adja, hogy melyikre van nagyobb rálátásunk. A magam helyzetét is kétféleképpen is láthatom.

1. Sajnálhatom magam és együttérezhetek magammal, hogy a sajtó ilyen embertelenül meghurcol.

2. De a nagy Egész szemével is nézhetem és azt mondhatom, hogy a sajtónak mindig kelleni fog valaki, akit szétszedhet, mert ez a természete. Az igazat nehéz eladni, a hazugság sokkal izgalmasabb.

Milyen jó, hogy mindez velem történik, és nem olyannal, aki összeroppanna tőle. Hát ilyen az élet, a felnőtt élet. Ebbe is szép lassan beletanulok” – zárta bejegyzését Mazsi.

Neked mi a véleményed Mazsi gondolatairól? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Mazsi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ebben a csodás villában pihen Mazsi a Maldív-szigeteken! Durva, mennyibe kerül egy éjszaka! Videó: