Oldal kiválasztása

Az argentin futballsztár, Diego Maradona gyermekeinek pontos számát a mai napig homály fedi, hiszen az utóbbi években egyre másra bukkantak fel a futballista balkézről született utódai.

Az argentin sztárt előbb kétgyerekes majd ötgyerekes édesapaként tartották számon, ám 2019 tavaszán ügyvédje bejelentette, hogy Kubában még van három gyermeke három különböző nőtől, ám egyelőre nem történt fejlemény az ügyben, így az ott élő gyermekek nemét sem tudjuk pontosan.

Ami biztos: Diegónak a házasságából két lánya van, Dalma 1987-ben, Giannina 1989-ben született, házasságán kívül született még egy lánya, Jana, ő 1996-ban látta meg a napvilágot. Rajta kívül még két fia is van a Maradonának, Diego Sinagra 1986-ban született és Olaszországban él, ő is profi labdarúgó. A másik fiúgyermek, Diego Fernando 2013-ban jött világra.

Maradona gyermekügyei tehát igencsak szövevényesek, 24 éves lányát Janát mindenesetre öt évvel ezelőtt nyilvánosan is felvállalta és magáénak ismerte el, a lány közösségi oldalán már közös képük is van:

(Képek forrása: Instagram – Jana Maradona Sabalain)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kajdi Csaba odaszúrt Várkonyi Andinak: "Istenem, látszik, hogy Lőrincnek milyen..."