Oldal kiválasztása

Csodával határos dolog történt egy amerikai lelkésszel North Carolinában. A 37 éves Ryan Marlow egy ritka bakteriális fertőzés, a liszteriózis miatt került kórházba, ahol több hetet töltött kómában.

Orvosai úgy értékelték, hogy a közelmúltban tovább romlott az állapota, agyhalottnak nyilvánították és felkészültek arra, hogy a szerveit olyanoknak adják, akik átültetésre várnak – számolt be az esetről a Daily Mail.

A szerveit jótékony célokra felajánló férfit azonban addig lélegeztetőgépen kellett tartani, ameddig nem találták meg azokat az embereket, akikbe átültethetik a tüdejét, a szívét és a máját.

Végül augusztus 30-án gyűlt össze a családja a Winston-Salem városában található kórházban, hogy végső búcsút vegyenek tőle.

Felesége, Megan úgy érezte, képtelen elbúcsúzni, de mégis erőt gyűjtött hozzá. Épp csak leparkolt a kórháznál, amikor unokahúga megdöbbentő hírt közölt vele: Ryan megmozdította a lábát, amikor a gyermekeiről készült videókat mutatott neki.

Az orvosok biztonsági okokból CT-vizsgálatra vitték Ryant, ahol bebizonyosodott valóban észlelhető aktivitás a férfi agyában.

“A ritka körülmény miatt szakértői bizottságot hívtak. Kiderült, hogy korábban tévedtek, és a férjem valójában nem halt meg.

Szó szerint ott várt a műtős csapat, hogy elvigyék őt és kivegyék a szerveit. Mondtam a nővérnek, hogy azonnal állítson le mindent” – közölte a teljesen ledöbbent Megan.

Bár Megan nem győzi hangsúlyozni, mennyire hálás azért, hogy Ryan végül nem kötött ki a ravatalozóban, a család küzdelmei még nem értek véget.

A férfi továbbra is kómában van. Azonban azóta többször is előfordult, hogy megrándult Ryan lába, illetve volt példa arra, hogy felgyorsult a szívdobogása.

Itt te is láthatod a feleség egyik bejelentkezését. Te mit gondolsz az esetről? Mi nagyon szurkolunk Ryannek. Szerinted képes lesz felépülni? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi elhagyhatta a kórházat: "Böjte Atya áldása és ölelése erőt adott és megerősítette a..."

(Kiemelt kép: Megan Marlow Facebook oldala)