Oldal kiválasztása

A napokban derült, ki, hogy Majka hosszú-hosszú évek után otthagyja a TV2-t és az RTL-hez igazol.

A lépésről természetesen mindenkinek megvolt a véleménye, Tilla sem maradt szó nélkül.

Azt, hogy Majka kollégája és jó barátja mit gondol a távozásról, és milyen érzések kavarognak benne, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig azt nézheted meg, hogy Curtisnek mi a véleménye a dologról. Majka felesége, Hajni is elárulta gondolatait, így ír az ügyről közösségi oldalán:

“A mondanivalómat úgy kezdem, hogy mély tiszteletem a kivételeknek, de mai hangzatos x (ezek lennénk mi), y és z generáció számára kevésbé fontos a kitartás, lojalitás szívünk választottja, a barátaink vagy épp a munkahely iránt és ahogy telik és gyorsul az idő, az ember hamarabb dönt a váltás mellett, mert mindig jobbra és többre vágyik.

Sokszor teszi ezt meggondolatlanul vagy impulzív döntés hatására, mert a rövid távú meggazdagodásban – legyen az lelki vagy materiális – reménykedik.

Az egyik ilyen általam tisztelt kivétel nem más, mint Peti, akinek a döntései megalapozottak, nem hirtelen felindulásból vált vagy dönt, hosszú távon gondolkodik és nem pénzt, hanem értéket hajt és teremt.

16 év hosszú idő, voltak völgyek, de inkább hegyek, virágzó együttműködés mindkét fél számára. Büszke vagyok arra, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság felépítésében vett részt és arra is, hogy egy ilyen komoly döntést meghozott.

Tudom, hogy jól döntött. Azért, ha 16 év után elhagy, kinyírom” – fejezte be viccesen mondanivalóját Hajni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Majoros Hajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nádai Anikó videóban mesélt súlyos betegségéről: őszintén elmondta, hogy jelentkeztek nála a tünetek és azt is, hogy van most