Oldal kiválasztása

Bár még mindig pozitív a PCR-tesztje, 11 kórházban töltött nap után végre hazaengedték Majkát. Most csak egy rövid videóbejelentkezést tett közzé már az autójából, amint épp utazott hazafelé.

Azonban a közösségi oldalán bővebben is kifejtette véleményét. Megtudhattuk, hogy a balassagyarmati kórházban töltötte el ezt a hosszú időt, és hogy mennyire nagyra tartja az ott dolgozókat.

“A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelném. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva. Ráadásul én csak egy vagyok az itt lévő betegek közül. Március óta ezek az emberek óriási nyomás alatt vannak, szóval óriási tisztelet nekik a munkájuk miatt. Az intenzíves nővérek talpig “becsomagolva” lenyomják a 12 órás (!!) műszakot úgy, hogy egyszer veszik le védőfelszerelést! Egyszer! 12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba. Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot? Kicsit iszunk, levesszük, lejjebb húzzuk, ha bezártság érzetünk van, stb. Nekik ez nincs… Felvetted!! Most úgy marad” – írta a posztjában.

Azt írta, hogy minden tisztelete és megbecsülése az egészségügyi dolgozóké és ebben maximálisan egyetértünk Majkával, hiszen nem akármilyen lelkiállapot kell ahhoz, hogy valaki napi 10-12 órát dolgozzon megfeszítve a betegek között.

Óriási hála és köszönet az egészségügyi dolgozóknak, Majkának pedig mielőbbi felépülést kívánunk. A teljes bejegyzését itt tudod elolvasni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A NATO főtitkára elárulta, mit terveznek: "ez a háború vakmerő, felelőtlen, és..."