Oldal kiválasztása

Már két hetet sem kell várni, hogy elkezdődjék a TV2 nagyszabású tehetségkutató műsora, a Sztárban sztár leszek. Idén a zsűri a következő négy híresség lesz: Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci.

A zsűri összes tagja meglehetősen erős személyiség, így az már látatlanban is borítékolható, hogy biztos sok súrlódás, vita és beszólás fogja kísérni az értékeléseiket. Ezt csak megerősíti a TV2 által közzétett legújabb előzetes.

A kedvcsináló videóban az is szerepel, amint Tóth Gabi és Majka egymásnak feszül annak kapcsán, hogy egy versenyzőt ki tudna jobban irányítani, illetve kinek nagyobb a zenei rutinja és képzettsége.

“Technikailag, amiket tudok, azt lehet, hogy tőlem jobban elfogadná” – mondja Gabi Majkának, ám Majkától már jön is a válasz: “szerinted a mi dalainkat ki formálja?” A vitának pedig az lesz a vége, hogy Gabi zokogva borul Pápai Joci vállára. Itt te is megnézheted mindezt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sokkoló képek: Szörnyella lett a Baywatch egykori szuperdögös bombázójából: megrázó ránézni a friss fotókra