Oldal kiválasztása

Szerdán tartották az első bírósági tárgyalást Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válóperében, azonban a bíróságra csak Kinga ment el.

L.L. Junior továbbra is Dominikán tartózkodik, ám Instagram Storyjában kitálalt a szaftos részletekről.

Élesen kritizálta Kinga azon nyilatkozatát, miszerint az édesanya amiatt izgul, hogyan alakul élete hátralévő része.

Junior így reagált Kinga aggodalmára: “A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek.

És egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon” – írta Junior, majd így folytatta:

“Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindenre meglesz De az hogy havi 250.000 forintos gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító!” – hangsúlyozta az énekes.

Egyezzünk meg, Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát” – zárta bejegyzését L.L. Junior.

Az Instagram Storyban közzétett következő fotón egy fehér Range Rover terepjáró látható piros masnival átkötve, Junior ehhez a képhez az alábbi szöveget fűzte: ezt a Range Rovert L.L. 10 hónappal azután ajándékozta a feleségének, hogy ő elköltözött – csak azért, hogy a kislányukat biztonságban vigye a bölcsődébe.

(Képek: L.L. Junior Instagram Storyja)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Friss képet posztolt G.w.M Edináról: őrület, hogy néz ki a terhesség után