Oldal kiválasztása

Valami véglegesen elromolhatott L.L. Junior és felesége, Kinga között, az utóbbi hetekben az énekes többször is durva kirohanást intézett Kingához.

Ezekre Junior közösségi oldalán került sor. Nemrég olyan durván leoltotta Kingát, hogy csak néztünk. Ha kíváncsi vagy rá, miket írt neki, ide kattintva elolvashatod.

Most pedig újra elpattant Juniornál a húr, és ezúttal is közösségi oldalán, Instagram Storyjában fakadt ki.

A kirohanást nem sokkal később törölte, ám szemfüles felhasználók lementették, így megmaradtak a szavai – tudósít a Ripost.

Most így esett neki Kingának L.L. Junior: Valaki mondja már meg a Kingának, mert nem érem el, hogy a kislányommal jogom van beszélni, ha már közös a gyerek, és hívjon fel két xanax között.

Illetve azt, hogy a kommunikációt nem tilthatja meg a kislányom és a kisfiam között, akármennyire is szeretné a féltékenységet és irigységet a gyerekeimen levezetni, kérlek… Köszi.

– Ps: a gyerekek erkölcsi nevelésének akadályozása, illetve veszélyeztetése BŰNCSELEKMÉNY.

Ps2: minden nő, aki azt hiszi, hogy egy kisgyermek szülésével kordában tarthat egy férfit, és ezt is gyakorolja, nemcsak buta, hanem gonosz, a gyerekek lelki világába tapos, visszafordíthatatlan sérüléseket okoz, és jogszabályt is sért. Nem is értem, pedig értelmes és fehér.

Ha valaki szül egy gyereket, az tényleg azt hiszi, hogy kajakra csak az övé? Mennyire buta és gonosz – írta posztjában L.L. Junior.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hosszú Katinka megmutatta különleges okoshűtőjét! Videón a csúcsmodern készülék!