Oldal kiválasztása

Érdekes és tanulságos nap mint nap látni L.L. Juniort és feleségét, Kingát az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében. Hiszen a duó egy percig sem titkolja, bizony komoly problémák merültek fel kapcsolatukban.

Arról, hogy Kinga szerint mi okozza a házassági válságot, már beszámoltunk, ő elcsukló hangon vallotta be a műsor szereplőinek, mi lehet a baj. Vallomását a kamerák is rögzítették, ezt IDE KATTINTVA láthatod.

A Story magazinnak pedig L.L. Junior mesélt arról, mi az a négy dolog, ami hiányzik a kapcsolatukban, mindkettejük részéről:

“Hivatalosan házasok vagyunk, de nem élünk együtt. A gyermekünket közösen, egyetértésben neveljük, minden nap találkozunk, és azon dolgozunk, hogy a kapcsolatunk újra működőképes legyen. Ugyanis sok olyan érték elveszett a házasságunkból, amit újra kell építeni. A figyelem, a megértés a tisztelet és az önfeláldozás, ami mindkettőnk részéről hiányzik mára” – mondta el őszintén a lapnak az énekes.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Komoly férfi lett Terence Hill kisfiából: a friss képek megmutatják, felnőttként is ugyanúgy hasonlít-e édesapjára