Oldal kiválasztása

Már a célegyenesben vagyunk, hiszen szombat este elrajtol a Dancing With The Stars idei évada.

A műsor egyik legnagyobb meglepetése alighanem Krausz Gábor lesz, aki évek óta tartó unszolást követően vállalta, hogy ő is táncoljon a show-ban.

Gábornak nem lesz könnyű dolga, ráadásul Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető nem akármilyen hírt közölt vele, ami láthatóan eléggé megviselte Gábort. Ide kattintva kiderül, mi az.

A séf és táncppartnere, Mikes Anna a műsor előtt még adtak egy rövid interjút: Sziasztok, Krausz Gábor vagyok, alias Freddy Krueger vagy Fred Astaire… melyik legyek? – nyitott viccesen egy kérdéssel a séf, majd így folytatta:

“Alapjáraton egyébként Anna nagyon kedves és türelmes, ez tartott egy hétig. Én most itt a frankót mondom, hiszen ez a kedves nézőknek egy segélykiáltás, hogy help me.

A kezdeti heti három-négy táncórától eljutottunk a 12-ig, és ez nyilván egyenesen arányos a türelemvesztéssel is. Nem, viccelek, nagyon türelmes” – hangsúlyozta Gábor.

Párja, Mikes Anna elmondta, hogy a maguk részéről mindent megtettek a sikerért, rengeteget gyakoroltak. Azt is elárulta, hogy a séffel nagyon jó együtt dolgozni, megvan köztük a szimpátia is, így jó hozzá bemenni a táncterembe.

„Én azt gondolom, hogy másfél hónapja gyakorlunk, volt honnan elindulni, volt hova fejlődni. Szerintem nagyon izgalmas, drámai és szórakoztató, színes tánc lesz.

Azt remélem, hogy mindenki nagyon jól érzi majd magát a mi táncunk alatt is, illetve az adás során végig” – bizakodott Krausz Gábor. Ebből az interjúból még sok érdekességet megtudhatsz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  48 km-t vezetett a nő, mikor feltűnt neki, hogy ez a kedves állat a motortérbe szorult: videóra vette, mi történt