Oldal kiválasztása

Krausz Gábor Palik László műsorában vendégeskedett, és őszintén mesélt gyerekkorának traumájáról, édesanyja elvesztéséről is:

„Egy 10 éves gyerek nem fogja fel, mi történik. Utólag, felnőtt fejjel értem, hogy sokat betegeskedett, sokat volt távol, sokat volt kórházban.

Mindig volt egy kiskutyánk, és amikor anyukám bekerült a kórházba, a kiskutya eltűnt, mert apám úgy érezte, nem tudunk egy kutyára vigyázni, mert dolgozik.

Amikor anyám hazajött, mindig szerzett egy kutyát, 8-9 kutyám volt abban az időben, mert annyiszor volt kórházban. Aztán egyszer csak nem jött haza, és aztán már nem volt kutyánk.

Tízévesen ez borzasztó nehéz. Az ember megpróbálja ezt feldolgozni, azt érzem, hogy amióta saját családom van, ezen már kicsit túl vagyok, de azért sokszor eszembe jut, mi lenne, ha látná, hogy az unokája milyen, hogyan fejlődik.

Valószínűleg ez ki fog hatni rám, de olyan rég volt már, és olyan kevés emlékem van, hogy próbálom nem mocorogtatni ezeket az emlékeket” – árulta el.

Szóba került az is, hogy mostanában mennyi bántás éri a feleségét Tóth Gabit. Erről így nyilatkozott:

„Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik.

Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, amikor lenyugszom, akkor megbeszéljük, hogy vajon mit kéne tenni, vagy hogy kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásra.

Nyilván nem tudok objektíven megnyilvánulni a helyzetben, mert együtt élek vele, de ha nem ismerném, akkor se gondolnám, hogy rossz ember” – mondta feleségéről Gábor.Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sebestyén Balázs bajba került: magányosan ücsörgött az autópálya szélén, segítségre várva

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!