Oldal kiválasztása

Zalatnay Sarolta is fellépett vasárnap este a Sztárban Sztár Leszekben, egy régi slágerét énekelte el, Várlak még címmel.

Pontosabban annak egy felújított változatát, amit DR BRS bújtatott modernebb hangszerelésbe.

Igen ám, de a dalhoz Cini fiatalkori hangját használták, az pedig nagyon más a mostani rekedtesebb és jóval mélyebb Cini-hanghoz képest.

Ráadásul sokszor a tátogás sem ment tökéletesen az énekesnőnek, ezért a legtöbben rögtön rájöttek arra, plyabackről ment a produkció.

Ez pedig sok kommentelőnél kiverte a biztosítékot. Még az sem lágyította meg a hozzászólók szívét, hogy a fellépés utáni interjúból kiderült: Cinit Kossuth-díjra jelölték.

Ilyen és ehhez hasonló kommentek születtek: „Ócska playback a fiatalkori hangjára… Rém kellemetlen.”

„Az egyik kedvenc dalom volt Cinitől anno. Kár volt elrontani. Pláne, hogy a tátogás nem mindig sikerült egyszerre a dallal.”

„Hát maga a feldolgozás nagyon tetszik, de a playback nagyon gáz volt.”

„Inkább az eredeti rekedtes hanggal jobb lett volna… a playback az a régi fiatalos hang volt. Nem összeegyeztethető már a mai Cinivel. Sajnálom, hogy a szerkesztőknek és a vele előadónak ez nem ciki.

Itt te is megnézheted a produkciót. Neked mi a véleményed róla? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi eldicsekedett, milyen hatalmas ágy került a csodaszép hálószobájába: itt a kép róla