Oldal kiválasztása

Nagyon sokan nyugtázták örömmel, hogy Kökény Dani nyerte meg a Sztárban Sztár Leszek legutóbbi évadát.

Ha arra is kíváncsi vagy, hogy mik voltak Dani legelső szavai a győzelme után, ide kattintva megtudhatod.

A 17 éves fiú közösségi oldalát elárasztották a gratulációk, számtalan követő küldte el az énekesnek jókívánságait.

Dani legújabb bejegyzésében így írt: “Hatalmas Köszönet nektek! Nagyon intenzív 10 hét van mögöttem, sok-sok munka, és erőfeszítés vezetett eddig a pontig.

Egy gátlásos srácként érkeztem a műsorba, és most pedig nyertesként távoztam aki megbirkózott ezekkel a kihívásokkal!

Hétről hétre a maximumra törekedtem, és mindig jobb szerettem volna lenni a tegnapi ön magamnál! Nagyon hálás vagyok a mesteremnek, Pápai Jocinak, aki egész műsor alatt támogatott” – olvasható a posztban.

Dani azt is elárulta, mire költi a 10 millió forintot: “A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelmem nem csak az én érdemem, hanem az övék is.

A családom volt mellettem, ők tettek azzá, aki most vagyok. Nekik akarok megfelelő életet biztosítani. Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszútávra megoldjuk a lakhatásunkat.

Ezért dolgoztam eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen” – számol be róla a Ripost.

Lehet, sokaknak meglepetés, hogy Dani maga helyett a családjára és lakhatásukra fordítja a pénzt, de a legtöbben tudták, mekkora szíve van ennek a fiúnak.

Itt láthatod, miként nyilatkozik a Mokka című műsorban győzelme után, érdemes meghallgatni, hogyan látja ő az elmúlt hónapokat és azt is megtudhatod, mik a tervei a jövőre nézve:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ők a világ leggazdagabb emberei: változás az élen! 2 magyar is van köztük, íme a helyezésük: