Oldal kiválasztása

Mi is hírt adtunk arról, hogy egy tegnap este nyilvánosságra került videóban, egészen pontosan D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában Kocsis Tibor, az X-Faktor második szériájának nyertese bevallotta: saját neméhez vonzódik.

A műsorban azt is elmondta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él szerelmével, a jóképű és sármos Lacival. Ha szeretnéd megtudni, hogy néz ki Tibó párja, IDE KATTINTVA láthatod.

A műsort és a bejelentést követően Kocsis Tibor fontos üzenetet osztott meg közösségi oldalán. Arra kérte a sajtó munkatársait, hogy gondolatait teljes terjedelmében közöljük, így mi most ezt meg is tesszük:

“Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.

Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.

Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.

Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek” – zárta bejegyzését Kocsis Tibor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Pofonegyszerűnek tűnik, mégsem mindegy, melyik fajtát hogyan készíted: így kéne főzni a virslit

(Kiemelt kép: Kocsis Tibor Instagram oldala)