Oldal kiválasztása

Az X-Faktor legutóbbi adásában Bodrogi Enikő Bayer Friderika Kinek mondjam el vétkeimet című dalát énekelte.

Mindmáig ez a dal érte el a lgjobb magyar helyezést az Eurovíziós Dalfesztiválon, milliók szeretik. ByeAlex azonban eddig nem is hallott erről a dalról.

Ezt nehezményezte a Neoton gitárosa és énekese, Végvári Ádám, aki az alábbi üzenetet küldte ByeAlexnek:

„Báj Alex. Nem ismered a Friderika-nótát? Hát, ez baj. Ez a szakma.” Majd később hozzátette: “Asszem, ez sima parasztság…

Nem akartam senkit megsérteni, de ha valaki kijutott az Eurovíziós fesztiválra, annak csak kéne ismernie az előtte kijutott magyar dalt. Nem? Már, ha esetleg megkérdezik.”

ByeAlex nem maradt adós a válasszal, így reagált a közösségi oldalán: “Kedves Végvári Ádám… Miért is KELLENE nekem bármilyen dalt is ismernem, csak azért mert létezik? Ön hány dalomat tudná éppen felsorolni?

Még én magam sem emlékszem néha, hány dalom van pontosan, pedig a legtöbb fontos megjelenésem az elmúlt 10 évben sokmilliós nézettségeket, rádiós-tévés toplisták csúcsát, meg mindenféle platinákat ért el. De felteszem, 71 évesen ön nem az én zenéimet figyelgeti” – kezdte kifejteni Alex, aztán így folytatta:

Attól, hogy mentor vagyok, nem zenei lexikon. Amikor a szóban forgó dal megjelent, nekem még zenei ízlésem sem volt igazán, pedig nem is vagyok már húszéves sem.

Aztán úgy adódott, hogy ahogy lett, én rögtön Mansont, Nirvanát, Kornt, és Ganxstát kezdtem el hallgatni…

“Az sem zavar, hogy egyébként azonnal leparasztozott, mert mindegy is, csak furcsa, hogy legutóbb a saját magamról tett kijelentésem után – nevezetesen, hogy én majd idős koromban nemigen szeretnék már színpadon állni /csak egy csúnya szót használtam rá/ – a Nagy Feró a bulvárban rögvest személyeskedett velem, amire nem reagáltam (minek?);

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rémálmok gyötrik a börtönre készülő Aureliót: "Múltkor azt álmodtam, hogy bent vagyok és..."

Most meg ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt. Közben az idősek mindig a tiszteletről okoskodnak” – magyarázta az énekes.

Neked mi a véleményed? Te kinek adsz igazat? Végvári Ádámnak vagy ByeAlexnek? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! Íme Bodrogi Enikő remek produkciója:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!