Oldal kiválasztása

Tóth Gabi hetekig nem posztolt közösségi oldalaira, ám az utóbbi időben beindult a gépezet.

Rengeteg új tartalmat osztott meg, például azt is, hogy szépészeti beavatkozáson, méghozzá szemöldökkorrekción esett át.

Gabi fotót is mutatott új külsejéről, hogyha kíváncsi vagy rá, akkor ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig megtudhatod, miért Gabi maradt a csodaszép, felújított szentendrei házban, és miért Krausz Gábor költözött el.

Közben a Blikk kiderítette, hogy a Fricska Táncegyüttes minden tagja nagyon kedveli Tóth Gabit, és látják, mennyire feldobja őt és Mátét ez a szerelem.

Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt.

Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség – mesélte egy, a csapathoz közelálló forrás, aki elmondta, a pár nagyon figyel arra, hogy kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát.

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz – tudta meg a Blikk.

Nemcsak a Fricska tagjai, de a jelek szerint Máté szülei is örülnek fiuk új kapcsolatának, hiszen az énekesnő többször vett már rész a Papp családdal közös programon.

Gabi azért igyekszik a kislányával is időt tölteni, legutóbb megosztotta, hogyan altatja Hannarózát a csillagfényes ég alatt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Michael Jackson csodaszép lányát egy világmárka kérte fel modellnek: ilyen gyönyörű a 24 éves Paris