Oldal kiválasztása

Tóth Gabi nemrég ismét megengedett magának egy csípős, ám mégis vicces megjegyzést a Sztárban Sztár Leszekben.

Az egyik produkció kapcsán az énekesnő keményen beszólt a konkurens csatornán zsűriző Gáspár Lacinak.

Ha kíváncsi vagy rá, mi volt Gabinak az a mondata, aminek hallatán Majka csak a fejét fogta, ide kattintva kiderül.

Nem csak ez az egy érdekes húzása volt az énekesnőnek a napokban. Gabi a csalad.hu oldalon vezetett blogjában kendőzetlenül ír egyik legnagyobb félelméről.

Ez pedig a hányás. Ennek kapcsán megosztotta, mi történt, amikor kislánya, Hannaróza vacsora után elhányta magát.

“Nálam ez egy gyenge pont, mert ha valamitől fóbiám van, az a hányás. Most biztos sokan felszisszentek, hogy ugyan, ez már a sokadik fóbiád, Tóth Gabi!

De ha azt mondom, hogy inkább megyek fel egy felhőkarcoló tetejére egy emberekkel tömött liftben, miközben egy pók mászik rajtam, mint hogy végigasszisztáljak egy hányást, akkor sejthetitek, hogy ez a fóbiám hányadik a sorban.

Mondjuk abban az esetben, ha ez megtörténne – ami kizárt –, valószínűleg én hánynám össze magam a negyedik emeletnél, és mire a tetőre érnénk, már eszméletlen lennék, de még ezzel együtt is hamarabb bevállalnám” – kezdte az énekesnő, majd elárulta, hogy reagált, mikor Hannaróza hányi kezdett:

“Én a rám nem jellemző higgadtsággal kezeltem a helyzetet, a lányom pedig, mint aki jól végezte a dolgát, kirakta, amit ki kellett, azután ment tovább az útjára” – írta ironikusan Gabi, majd hozzátette:

„Kivételesen örülök, hogy valamiben nem rám hasonlít. Ő nem kerített akkora feneket ennek a dolognak, én pedig megfogadtam, hogy többet nem kap kolbászt vacsorára” – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  10-ből csak 4-en adnak rögtön jó választ: melyik szám rejlik a képen?