Oldal kiválasztása

Minden jel arra mutat, hogy a napokban végre megtörténik Majka és kedvese, Hajni tíz éve tervezett pazar esküvője, ráadásul, úgy tudni, hogy az időpont most hétvégén lesz.

A Bors hosszú cikkben közli az esküvő részleteit, a lap szerint az álomesküvőn a celebvilág színe-java ott lesz majd, a kíváncsi szemek elől egy neves vidéki borászatban próbálnak majd elzárkózni. A luxusesküvőiről híres pincészet nevét igyekeztek az utolsó pillanatokig titokban tartani.

Majka és Hajni háromnapos lagzira készül, a vendégek között pedig számos közéleti szereplő, híresség, tévés, zenész és színész is ott lesz majd a baráti körükből.

A csodaszép esküvői helyszínt még éjszakára sem kell elhagyniuk a vendégeknek, ugyanis ott helyben tudják elszállásolni őket. A zárt területre, ami egy völgyben van ráadásul csupán egyetlen út vezet be. Több étterem és bár gondoskodik majd az ott mulatozók az ellátásáról.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Leleplező képpárral árulta el Kasza Tibi, pontosan hány kilót fogyott az elmúlt hónapokban