Oldal kiválasztása

Farkasházi Réka nagyfia a napokban ünnepelte a huszadik születésnapját. A Best magazin pedig közös fotót osztott meg kettejükről.

A színésznő éppen ennyi idős volt, amikor szerepet kapott és országos ismertségre tett szert a Barátok közt Kertész Mónikájaként.

De vajon mennyi hasonlóság van anya és fia között? Ez is kiderül abból az interjúból, amit Farkasházi Réka adott a lapnak:

“Nagyon jó gyerek, miközben nem egy anyámasszony katonája. Vagány, talpraesett egyetemista és vízilabdázó. Roppant büszke vagyok rá!”

Benjáminnak jelenleg nincs komoly párkapcsolata, de édesanyja már arra is felkészült, milyen lesz egyszer anyósszerepben.

Így nyilatkozott erről Réka: “Igyekszem nem véleményt formálni és beleszólni, milyen párt válasszon – noha hozzáteszem, az én arcomra is éppúgy rá van írva minden, mint Beninek.

Egyébként szerintem jó anyós leszek. Nem vagyok egy kritikus, válogatós típus, akinek senki sem felel meg. Épp ellenkezőleg.

Miután Beni szakított az első szerelmével, én magam is napokig sirattam a kapcsolatukat.

Igazság szerint mindenkit nagyon hamar megkedvelek, hisz nekem csupán az a fontos, hogy a fiam boldog legyen” – árulta el a színésznő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Erika bizarr aerobik-show-t tartott Jákob Zolinak: a milliárdost megigézte a produkció