Oldal kiválasztása

Nem is olyan régen Krausz Gábor furcsa képet osztott meg közösségi oldalán. A fotón Ausztriában látható, és a kép mellé írt szöveg is nagyon tanulságos, ide kattintva láthatod.

A séf sok tanulságos videót is mutatott az Instagram profilján, az egyiken például megnézheted, mennyit fejlődött a táncban.

Ő lesz ugyanis a Dancing With The Stars egyik versenyzője, ide kattintva láthatod, hogyan próbál táncpartnerével.

Ide kattintva pedig megtudhatod, mit érzett Gábor, mikor Tóth Gabi egyszer csak megjelent a Séfek Séfe című műsorban.

Krausz Gábor közben elárulta, miért járt Ausztriában. Kiderült, az élete nagy váltás előtt áll! Új munkája lesz ugyanis, nem is akármilyen!

Így nyilatkozott erről a Borsnak: “Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba.

Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne.

Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent.

Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – árult el néhány dolgot leendő munkájáról Krausz Gábor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Atyaég! Kiderült, mennyit keresnek a mulatós sztárok egyetlen koncerttel: ilyen órabére keveseknek van