Oldal kiválasztása

Az elmúlt hónapokban Tóth Gabi elementáris változásokon ment keresztül. Kinézete, dalai, világról alkotott képe mind-mind formálódott.

Ezt pedig néhány kommentelő és tévénéző meglehetősen nehezen tudta csak megemészteni. Új ruha, új stílus, sokan nem érezték mindezt teljesen őszintének.

A csütörtökön megjelent Story magazinban megjelent egy összeállítás, ami bizony igencsak érdekes kérdést boncolgat.

Azt járja körül, hogy vajon miért pont Tóth Gabi volt az a zsűritag, akinek a versenyzői mára műsor kevesebb mint a felénél egytől-egyig kiestek a Szárban Sztár Leszek! című tehetségkutatóban.

A cikk arra a következtetésre jut, hogy valószínűleg azért, mert a nézők így álltak bosszút Tóth Gabin.

Másképp megfogalmazva: minden bizonnyal ő az a mentor és zsűritag, akit a nézők legkevésbé kedvelnek a műsorban, és így juttatták mindezt kifejezésre.

Szomorú, hogy ennek az ellenszenvnek “vétlen” versenyzők estek áldozatul, akiknek csupán annyi volt a “bűnük”, hogy Tóth Gabi csapatába tartoztak.

Maga az énekesnő is azt nyilatkozta nemrég, hogy úgy érzi, gyűlöletkampány folyik ellene, többek között azért, mert felvállalta a hitét.

A Story magazinban a teljes cikket elolvashatod, sok más érdekesség mellett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor a vőlegény fölvette esküvői zakóját, szívszorító üzenetet talált a zsebében: zokogva olvasta