Oldal kiválasztása

A Rex felügyelő című sorozat rajongói biztos tudják, hogy ketten alakították Rex társát, a férfi nyomozót.

Az első néhány évadban Tobias Moretti játszotta Rex gazdáját. A színész jelenleg farmerként dolgozik tiroli birtokán. Alaposan megváltozott, ide kattintva láthatsz róla friss képeket.

A későbbi évadokban Gedeon Burkhard alakította Rex gazdiját. Gedeon gyerekkorában utált iskolába járni. Nem szerette a kötöttségeket, emiatt sokszor magaviselete, de tanulmányi eredményei miatt is többször eltanácsolták.

Ekkor szülei magáninternátusba íratták, de ez sem tartott sokáig. A középiskolákat Angliában és Amerikában végezte el.

Balett- és musicaliskolákba is járt, táncos karrierjének egy súlyos bokatörés vetett véget, pedig a tánc volt az élete. Még a müncheni Állami Balett Akadémiába is beiratkozott.

Nevét onnan kapta, hogy édesanyja tinédzserkorában flörtölt egy magyar fiúval, akit Gedeonnak hívtak. Ezért a nekik furcsán csengő név miatt, iskolatársai sokat csúfolták.

1996-ban feleségül vett egy amerikai újságírónőt, de házasságuk mindössze három hónapig tartott. 2004-ben egy korábbi barátnőjének, Filomena Iannaconénak kislánya született tőle, Gioia Filomena.

Úgy tűnik, hogy Gedeon nemcsak az iskoláknál nem szerette a kötöttségeket, de magánéletében sem.

Jelenleg két nővel él együtt, amit büszkén vállal is, és a két hölgy is jól megfér egymás mellett.

A 33 éves Ann-Britt Dittmar és a 29 éves Sasha Veduta nagyon boldogok hármasban, Gedeonnal.

Külön érdekesség, hogy Gedeon édesanyja, Elisabeth szintén velük lakik, és Gedeon elmondása szerint remekül kijön a lányokkal.

(Képek forrása: Getty Images)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bedühödtek a kommentelők Mazsira: "Miért hergeli a népet a 75 milliós terepjárójában?" Íme a méregdrága járgány, kívül-belül: