Oldal kiválasztása

Schobert Norbiról ma már mindenkinek a fitnesz jut az eszébe, pedig eredetileg rendőrnek készült, és meg is valósította ezt a célkitűzését!

Tizennyolc évesen őrmesterként kezdett a fővárosban mint utcai járőr, aztán Veszprémbe helyezték a közlekedésiekhez. 1990-től a Magyar Rendőrség tiszthelyettesi iskolájába, 1991–1994 között Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakára járt. A Rendőrtiszti Főiskola elvégzése után kiképzési szakcsoportvezetőnek a rendőri ezredhez került.

A rendőrségen szépen ívelt fellfelé a karrierje, olyannyira, hogy egészen a századosi rendfokozatig emelkedett, századparancsnok lett, kétszer léptették elő soron kívül, rövid idő alatt. 1998-ban szerelt le, és ezután teljes mértékben  fitneszkarrierjére koncentrált.

A fitnesszel 1994-től kezdett el foglalkozni, az alábbi kép is pont ebből az évből való. Norbi az alábbi megjegyzést fűzte a fotóhoz: “Hotel Nimród 1994. Most találtam. Már a hotel sincs meg…hát a többi!!!”

View this post on Instagram

Hotel Nimród 1994. Most találtam. Már a hotel sincs meg…hát a többi!!!

A post shared by NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) on

Ez a kép is 1994-ből való:

View this post on Instagram

Norbi 1994🐣💖😎 Most dobta fel a face…

A post shared by NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az idős falusi tanítómtól olyan kiváló leckét kaptam a megbocsátásról, amit én is továbbadtam a gyerekeimnek