Oldal kiválasztása

Két tábora szakadtak a nézők a Sztárban Sztár Leszek döntőjét követően. Vannak, akik nagyon örülnek Kökény Dani győzelmének.

És vannak akik nehezen tudják megemészteni, hogy végül nem Kaly Roli lett a győztes.

Kökény Dani közban azt is elárulta, mire költi nyereményét, a 10 millió forintot. Sokakat meglepett a döntése, ide kattintva minden kiderül.

Kaly Roland közben közösségi oldalán írta le, hogy milyen érzések kavarognak most benne:

“Drága Emberek Nehéz most bármit is mondanom. 10 nagyon nehéz hét áll mögöttem, de mégis az eddigi életem legszebb hetei voltak.

Kemény és alázatos munkával tele. Kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Csalódott inkább azért, mert tudom, egy lépésre volt a végső cél, de sajnos nem érhettem el.

Ugyanakkor boldog is vagyok, mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattam az elmúlt időszak alatt.

Hálával és örömmel van tele a szívem, mert ennyi héten át szavaztatok rám, támogattatok és általatok a döntőig is eljutottam. Isten nélkül és a ti segítségetek nélkül ez soha nem sikerült volna.

Csodás emberek vagytok mindannyian és ígérem nektek, hogy még sokat fogtok hallani rólam mert ezután is keményen fogok dolgozni azért, hogy a zenei pályán maradhassak és azt csináljam amit igazán szeretek.

Köszönetet szeretnék mondani Majkának, a családomnak, szerelmemnek, barátaimnak, a versenytársaknak, a stábnak és mindenkinek, aki bármilyen formában egyengette az életutamat. Köszönöm

U.i.: nagyon szépen kérek mindenkit, hogy Danit tovább ne bántsátok, ő is nagyon sokat dolgozott” – olvasható Roli üzenete.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kaly Roland Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sírva fakadt Erdélyi Mónika, mikor meglátta saját első show-ját: itt a több mint 20 éves felvétel