Oldal kiválasztása

Majka mostani bejelentkezését azzal kezdte, hogy elmajszolt egy ropit: “abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az étvágyamat nem vette el a betegség” – mondta.

Aztán megmérte a szaturációját, ami 97 volt. Azzal az értékkel is elégedett volt, azt követően így folytatta:

“Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment, viszont van egy másik, ami feljebb csúszott.” Ennek nem örül, de nem tud mit csinálni. Lehet azért van, mert most kezdték el abbahagyni nála a szteroid használatát.

Az eddigi antibiotikumot pedig egy másikra cserélték. Abban reménykednek, hogy beindul Majka szervezetének a védekező mechanizmusa. Elmondta, hogy mindig parázik azon, hogy milyen értékei lesznek, hiszen ezektől az értékektől függ, hogy mikor mehet haza.

Az elmúlt éjjel altatót vett be, hogy végre kipihenhesse magát, ez úgy ahogy sikerült neki. Aztán a bejelentkezés közben bejött egy nővér, és kiderült, hogy artériás vért is vennie kell majd Majkától, így a rappernek nagyon hamar, bő 10 perc után el kellett búcsúznia, hogy a nővér tehesse a dolgát.

A teljes videót ezen a linken tudod végignézni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zsírfoltok, elszíneződött falak, de a kellemetlen szagok ellen is jó a kréta: ennyit kell tenned csupán