Oldal kiválasztása

Amikor Courtney Adeleye meghallotta, hogy a lánya tanára nehéz anyagi helyzetben volt, segíteni akart. A pletykák szerint a tanárnő nem engedhetett meg magának egy autót, minden nap több busszal utazott be az iskolába, ami rengeteg idejébe és fáradtságába került.

Adeleye beszélt orvos férjével a kérdésről, és a pár szívmelengető következtetésre jutott: a tanárnőtől annyi jót kaptak lányaik, hogy elhatározták, meghálálják a pedagógus sok-sok törődését: vesznek számára egy autót!

Amikor Adeleye kihívta a tanárnőt, hogy először nézze meg autóját, a nőt azonnal elöntötték az érzelmei.  Courtney lánya filmezte az esemény, így minden fontos pillanatot felvettek, hogy bárki láthassa.

Adeleye ezután átadta a kulcsokat a tanárnak, és a nő könnyekben tört ki. Az anya elmagyarázta, hogy számára az jelenti a sikert, ha képes valakit segíteni a szükség idején.

“Amikor a férjem azt mondja nekem, hogy a tanárnak, aki az elmúlt pár évben tanította a lányaimat, több buszra kell szállnia, hogy minden nap megérkezzen a munkába, és azt is hozzátette, kellene adnunk neki valamit, én rögtön azt mondtam … ne is mondj többet! – írta Adeleye

Ha úgy gondolod, hogy az embereknek nincs szüksége a segítségedre, nézz körül. Valaki számára angyal lehetsz. Az adakozás öröme csodálatos, függetlenül attól, hogy mit adsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: 5percblog.hu)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A lány csak egy fotót akart, de több száz ezer dolláros kárt okozott a múzeumban: a kamera felvette, hogyan csinálta