Oldal kiválasztása

Istenes Bence legújabb podcast adásában Schumacher Vanda, Fluor Tomi és Járai Máté voltak a meghívott vendégek.

Természetesen a legfőbb téma Berki Krisztián feleségének Mazsinak az online is közvetített szülése volt, amibe (pénzért) bárki bekapcsolódhatott.

Berkiéknek ez a lépése rengeteg sztárnál kiverte a biztosítékot, Ábel Anita például élő adásban alázta porig Berki Krisztiánt, ha kíváncsi vagy, milyen durva dolgokat mondott a szemébe, IDE KATTINTVA láthatod.

Istenes Bence sem kertelt, rögtön el is mondta véleményét, mit gondol az egészről: “Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, nem is tudom, hogy fogalmazzak, hogy ízléstelen, felháborító – nekem legalábbis az.

Én ott voltam ugye két szülésnél. Ennél intimebb pillanat szerintem nem létezik egy ember vagy egy pár életében. Annyira bensőséges, annyira kiszolgáltatott egy nő számára. És tele van egyébként veszéllyel.

El nem tudnám képzelni egyébként, hogy mi ezt élőben közvetítsük. De ott van a másik oldal. Hallottam, hogy nagyon sokan azt mondják, hogy ó, de hát rohadt sok pénzt keresett például vele, ami igaz” – kezdett bele Bence, majd Járai Máté vette át a szót:

“43 millió a legalsó határ, és 300 a teteje. Tehát 43 milliót biztosan” – villantotta meg a dolog anyagi oldalát Máté.

Fluor Tominak is megvolt a véleménye: “Azt gondolom, ha nem lenne erre igény, akkor nem közvetítették volna. Én nem tudom azt mondani, hogy mondjuk azért, mert valakinek ez erkölcsileg belefér, vagy mondjuk valaki szerint, mint ahogy te mondtad, annyira ízléstelen – ezt megcsinálja, miért ne csinálná meg?

Ha azt mondja, neki belefér, akkor mi vagyunk a hülyék, mi vagyunk azok, akik előfizetünk rá, mi vagyunk, akik nézzük – vélekedett Fluor Tomi. Végül Járai Máté vonta le a szomorú konklúziót:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zelenszkij: "Ha emlékeiteket nem sikerült végleg kitörölni, szemeitek nincsenek csukva a félelemtől, akkor..."

“Azt megtehetnénk, hogy Berki Krisztiánnak többet esze ágában ne legyen ilyet csinálni, mert senki nem nézi. De ehhez képest milliomossá tettük őket egy olyan dologgal, amire azt mondtuk, hogy felháborító”.

Itt megnézheted a teljes adást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!