Oldal kiválasztása

Az RTL több mint 20 év után újra műsorra tűzte Sztárbox című programját, és az első adás rengeteg meglepetést tartogatott.

Ide kattintva láthatod, amint Árpa Attila meglepően hamar padlóra küldte és kiütötte Nagy Ervint.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy Berki Mazsi milyen őrületes ütésekkel verte szinte laposra Megyeri Csillát.

Az RTL tudósításában pátoszos felvezetést hallhatunk a most vasárnap megrendezésre kerülő bokszmeccsről Istenes Bence és Schobert Norbi között.

Így kezdődik: “Kőkemény fenegyerekek mérkőzéséhez közeledünk most vasárnap a Sztárbox második adásában. Istenes Bence és Schobert Norbi Junior éjjel-nappal edz, hogy méltóképp helyt álljanak egymással szemben a szorítóban.

A meccseket rendszeresen megelőző szócsatát viszont úgy tűnik, Bence nyeri, de Norbika azért kivárja, hogy ellenfele a ringben is ugyanolyan jó lesz-e, mint amennyire jól beszél.

Bence edzői szerint a műsorvezető akkorát fejlődött, hogy meglepődnének, ha az egész Sztárboxot nem ő nyerné meg.

Norbikát edzője azzal motiválja: ne pincsikutyaként, hanem hatalmas sörényű oroszlánként tekintsen magára.

“Bejövök, ünnepeltetem magam, kicsit hajolgatok, bimm-bimm, kettőt ütök, eldől az ellenfél, aztán szintén ünnepeltetve elhagyom a ringet” – pirított oda Norbikára Istenes Bence, ám az ifjú Schobertet nem kellett félteni, és remek riposzttal vágott vissza:

“Csak nehogy a kettő között bekapjon egy jobb egyenest!” – utalt Istenes Bencére Rubint Réka és Schobert Norbert idősebb fia. Íme a riport:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Lara videón mutatta meg csúcskategóriás luxusautóját! Ilyen csodát ritkán látni!