Oldal kiválasztása

Az utóbbi időben rengeteg pletyka kapott szárnyra Tápai Szabináról és Kucsera Gáborról.

A házaspár ezért úgy döntött, hogy közösen öntenek tiszta vizet a pohárba arról, mi igaz és mi nem a házasságuk válságával kapcsolatban.

Így nyilatkoztak a Best magazinnak: „A házasságunk még tart, nem váltunk el, és – a pletykákkal ellentétben – még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt.

A családi állapotunkat nem az tükrözi, van-e rólunk friss közös kép az interneten. Nagyjából másfél évvel ezelőtt megbeszéltük Szabinával, hogy amint Bence első osztályos lesz, kivonjuk a házasságunkat és a családunkat érintő magánjellegű tartalmakat a nyilvános oldalainkról.

Egyre gyakrabban felismerték a fiunkat, mi pedig nem szerettük volna, hogy bármiféle előnye vagy hátránya származzon neki – és később a húgainak – az ismertségből” – mondta Kucsera Gábor.

Az utóbbi időben az a szóbeszéd járta, hogy Sydney van den Bosch és Kucsera Gábor szemet vetettek egymásra másfél évvel ezelőtt a Farm VIP forgatása alatt, és ő az oka annak, hogy jelenleg mélyponton van az egykori sportoló házassága

Tápai Szabina ezzel kapcsolatban így reagált: “Elég sok mindent tudok a férjemről – hogy mit, azt megtartom magamnak – , mindent megbeszélünk. Amikor ezt a hírt hallottam, reakcióra se méltattam, nem hívtam fel Gábort, hogy kérdőre vonjam.

Nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló hír röppent fel. Ilyenkor összefogunk, és kitaláljuk a megoldást. Négyszemközt átbeszéljük, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé sérüljön a kapcsolatunk a külvilágból érkező támadások hatására” – hangsúlyozta.

“Ezt a pletykát magyarázatra sem méltatom. Annyi mindenkivel összehoztak már, hogy csak kuncogni tudok ezeken” – zárta rövidre a témát Kucsera Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kutya beleszeretett a szomszéd cicájába: a gazdi azonnal cselekszik és levelet ír a szomszédnak

(Kiemelt kép: Tápai Szabina Instagram oldala)