Oldal kiválasztása

Miután elkapta a világjárványt, Majka naponta adott hírt magáról: hosszú videókban jelentkezett be előbb otthonából majd a balassagyarmati kórházból.

Követői, rajongói vele együtt izgulhatták végig, hogy zajlik le nála a betegség, hogyan lesz túl a fertőzésen, a kétoldali tüdőgyulladáson és a mellhártyagyulladáson.

November 23-án aztán végre hazamehetett a kórházból, ezt követően viszont nem igazán adott hírt magáról, közösségi oldala is több, mint egy hete frissült utoljára. Sokan elkezdtek aggódni, mi lehet vele.

Blikknek sikerült utolérnie Majkát, aki így nyilatkozott:

“Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban”. “Egyelőre sajnos sehogy nem látom a jövőt. Reméljük, a vakcina beválik és április- májusra helyreáll a rend ebben a világban.”

Mi is ebben bízunk, addig is mielőbbi teljes felépülést és gyors gyógyulást kívánunk Majkának és mindenkinek, aki átesett a világjárványon.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Majka)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, mit válaszolt Tóth Gabi titkos üzenetére Krausz Gábor: most ő adott egy fricskát volt párjának