Oldal kiválasztása

Molnár Anikó szeptember 18-án lett 45 éves. Úgy érzi, ez a szám mérföldkő az életében, és mint annyi más ember, ő is az életkorához köt bizonyos lépéseket. Most látta elérkezettnek az időt arra, hogy megtegyen néhány olyan dolgot, amit eddig halogatott.

Igaza is van: ha folyton csak ábrándozunk és nem teszünk semmit, az idő elszalad, mi pedig hoppon maradunk. Egyik első lépésként bevállalta, hogy egy beavatkozással korrigálja az ajkait. Minderről így ír közösségi oldalán:

“Soha nem csináltam titkot abból, hogy a homlokomat botoxoltattam már néhányszor, más beavatkozás az arcomon nem történt. Eddig. A drasztikus plasztikai beavatkozásokat mindig kerültem, ezután sem tervezek semmi ilyesmit, viszont a hialuronsavas szájkorrigálással mindig is kacérkodtam, csak féltem tőle. Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől.

Viszont amikor megláttam itt az instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is. És most itt vagyok. És izgulok. De tudom, hogy az eredmény csodás lesz. Izgulok, szorítsatok! Csodás napot!!!” – írta le bejegyzésében Molnár Anikó.

Mi pedig megmutatjuk a végeredményt. Ilyen volt:

És ilyen lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Amint meghallja kedvenc számát, a papagáj fergeteges táncba kezd: annyira átéli a zenét, hogy a kamerát is kis híján összetöri