Oldal kiválasztása

Berki Mazsi egészen elképesztő szérián van túl a Dancing With The Satrsban. Az eddigi három adás során mindháromszor bekerült a két potenciális kieső közé, ám mindig megmenekült.

Mindig ő volt az, akit végül továbbjuttattak a nézők a veszélyzónából,  a másik versenyzőpáros kárára. Először Rubint Réka, aztán Zimány Linda, most pedig Bárdosi Sándor esett ki mellőle.

Kérdés, meddig folytathatja Mazsi ezt a páratlan szériát így? Az Emlékek Éjszakáján Mazsi az anyaságról táncolt.

Így írt erről közösségi oldalán: “Nekem anyaként talán az a legnehezebb most, hogy minden döntést egyedül kell meghoznom a kislányommal kapcsolatban és bizony ezeknek a döntéseknek súlya van.

Minden felelősség rám hárul és ez bizony nem egy édes teher a mindennapokban, mivel mint minden édesanya én is a legjobbat szeretném a kislányomnak.

Azért választottam az anyaság kifejezését a táncban, mert ez az az érzés, ami minden eddigi érzést felülmúlt az életemben.

Emma számomra a minden. Azonban ebben a táncban nem a saját anyaságomat szeretném eltáncolni!

Ez minden anya tánca lesz.Az anyaság a legszebb, ugyanakkor a legnehezebb feladat a világon. A tiszteletemet szeretném bemutatni ezzel a tánccal minden anya iránt” – olvasható Mazsi bejegyzésében.

Íme a produkciója, amivel ismét pont elkerülte a kiesést. Neked mi a véleményed róla? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Mazsi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiakadtak a nézők az eredményen, Korda Györgyék reagáltak a kritikára: "Ha valaki elfogultsággal vádol, akkor az nem nézte a..."