Oldal kiválasztása

Amikor Eileen egyik alkalommal a szokásos festésre érkezett a szalonba, Kari, a hölgy fodrásza már éppen kezdte előkészíteni a folyamatot, észrevett valami szokatlan dolgot.

Valami furcsa, sötét nyomot fedezett fel a fejbőrén.

Kari megkérdezte Eileen-t, hogy nem-e ütött be a fejét valahová az elmúlt időszakban, mert olyasmit lát, ami nagyon nem tetszik neki.

“Nagyon ijesztő volt.”– mondta Kari. “Olyan volt, mintha egy zúzódás lenne, de lapos volt, egyáltalán nem emelkedett ki a felszíne.”

Karii, aki a fodrászkodás mellett dermatológiai ápolónőként dolgozik, maga is tisztában volt vele, hogy valamilyen gyanúra ad okot, amit felfedezett.

Azt tanácsolta Eileen-nek, hogy minél előbb keresse fel az orvosát. Szerencsére Eileen megfogadta a tanácsot. Dr. Pam Davis bőrgyógyász vizsgálta meg, aki azonnal biopsziát rendelt el.

Az eredmények azt mutatták, hogy Eileen-nek melanomája van, ami a bőrrák egy formája. Mivel korán észrevették, még kezdeti stádiumban volt, ezért nem jelentett veszélyt az életére.

“Mindössze egy hónappal azelőtt voltam fodrásznál, ezek szerint ilyen gyorsan megjelent. Én nem láttam és nem érzékeltem, mivel nem is emelkedett ki. Semmit nem éreztem vele kapcsolatban.”

A korai felfedezés azt jelentette, hogy Eileen-nek csak műtétre volt szüksége, hogy eltávolítsák az anyajegyet, anélkül, hogy bármilyen kemoterápiára vagy sugárkezelésre lenne szüksége. Micsoda szerencse!

Eileen nagyon hálás Kari-nak. Ő volt az első, akit értesített a hírekről. Azt nyilatkozta, hogy a fodrásza az élet ajándékát adta számára.

Dr. Pam Davis dermatológus azt tanácsolja, hogy mindenki rendszeresen ellenőriztesse a fejbőrét.

A legjobb ezt hajmosás után megtenni. Ilyenkor a legtisztábban láthatóak a különös, nem megszokott jegyek.

A fodrászok figyelmét is felhívja, hogy a vendégeiket értesítsék, ha gyanús jeleket tapasztalnak a fejbőrükön.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Videón Tóth Gabi kirohanása: "Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, gondoltam, én is bejövök..."

(Forrás: tudasfaja)