Oldal kiválasztása

A héten újraindult a TV2 nagy sikerű gasztroműsora, a Hal a tortán, amelyben ismert emberek főznek egymásnak egy héten át, az utolsó adásban pedig megválasztják közülük a legjobb szakácsot.

Már az első hét sem telt el parázs vita nélkül, Gáspár Győző és Ambrus Attila ugyanis keményen egymásnak feszült a műsorban.

A vitát Attila kétségkívül provokatív kérdése indította el: a Viszkis arra volt kíváncsi, hogy vajon Győzike sokat fizetett-e együttesében, a Romanticban éneklő két lánynak, hiszen a lányok énekeltek, Győzike már nem annyira.

Gáspár Győzőnek több se kellett, egyből nekiesett Ambrus Attilának, és keresetlen szavakkal küldte őt el melegebb éghajlatra:

“Nem tudok énekelni, de olyan pofám van, olyan showman vagyok, hogy imádják az egészet.

Tök mindegy, hogy a két lány jól énekel, az egy dolog, de oda kellett egy Maluma meg egy Ricky Martin” – közölte Győzike a rá jellemző vehemenciával.

Úgy tűnik, Győzi nem volt vevő Attila csipkelődésére, és ennek hangot is adott. A végén azért sikerült rendezniük a konfliktust.

A jelenet megvan videón is, úgyhogy most te is megnézheted:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Videóban árulta el Tóth Gabi: ő és Krausz Gábor ugyanazon a különleges eseményen vesznek részt hamarosan