Oldal kiválasztása

Sokan nagyot néztek, amikor a március 15-i Békemeneten egy ismerős arc tűnt fel az első sorban, akit eddig nem láthattunk ott.

Ő nem más, mint Gáspár Győző, akinek a közösségi oldalán az elmúlt hetekben csak és kizárólag a Fidesszel kapcsolatos bejegyzések láthatók.

A showman ezeknél a bejegyzéseknél egyébként letiltotta a kommentelés lehetőségét.

Március 27-én hétfőn aztán hivatalosan is belépett a Fideszbe, Budai Gyula országgyűlési képviselő társaságában töltötte ki a tagfelvételi lapot a Külügyminisztériumban.

Gáspár Győző elmondta: eddig a szerződései megtiltották, hogy politikai véleményt nyilvánítson, de mindig is fideszes volt.

Azt is elárulta, hogy négy hete már teljes erővel a Fidesz győzelméért dolgozik.

„Járok, megyek, csinálom, mert azt szeretném, hogy minden maradjon a régi. Orbán Viktor, amit csinál, az zseniális” – nyilatkozta a Hit Rádiónak.

“Én igenis tudtam, hogy mivel jár az, hogy a Békemenetre elmegyek. Tudtam azt, hogy mit fogok én ezért kapni. Mit veszítettem vele? Elveszítettem vele tizennyolc haknit” – közölte az interjúban.

Állítása szerint egyébként egyetlen fillért sem kap a Fidesztől a politikai tevékenységéért.

Itt pedig láthatod a Győzikével készült interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Győzike Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kibékült párjával Vasvári Vivien: Zsigmond nagyon sármos, a képből is látszik, hogy igencsak illenek egymáshoz ők ketten