Oldal kiválasztása

Molnár Anikó a közösségi oldalára feltett új videójában elmesélte, mennyire elege van már abból, ha valaki bunkó, tahó módon viselkedik.

Anikó, aki sminktetoválóként dolgozik, arról számolt be, hogy az egyik vendége, akit név szerint is említ, nem jelent meg a megbeszélt időpontban.

Ez még hagyján, ám a hölgy nem jelezte, hogy nem fog eljönni: nem mondta le az időpontot, sőt, utólag sem adott magyarázatot a tettére.

Ez a viselkedés nagyon kiakasztotta Anikót, nem rejtette véka alá, mennyire nem tartja ezt elfogadható magatartásnak:

“Ilyet nem játszunk! Nem játszunk másnak az idejével, másnak a pénzével! Kicsit el kellene gondolkodni! A másik ember tiszteletének alapvető emberi tulajdonságnak kellene lennie.

Nem ő az első és egyetlen, aki ezt megcsinálja velem, a kolléganőimmel, a szépségiparban dolgozó ismerőseimmel és olyanokkal is, akiket nem ismerek.

Erről szokjatok már le! Akkora bunkó, tahó dolog, hogy a legjobban ti lennétek felháborodva, ha ezt veletek csinálnák meg.

Őrjöngenétek, csapkodnátok és kikérnétek magatoknak, hogy hogy lehet valaki ilyen paraszt. Na, pontosan úgy lehet valaki ilyen paraszt, mint ahogyan ti vagytok ilyen parasztok.

Úgyhogy ezt véssétek az eszetekbe” – közölte videójában Molnár Anikó, aki nemrégiben betegségéről is VALLOTT.

Anikó most bosszút forral a hasonló, link kliensek ellen: “Már elkészítettem egy oldalt, aminek a munkaneve az, hogy „szépségipari feketelista”, egy szégyenfal. Egy olyan Facebook-oldal ez, ahova szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek. Természetesen nem azokról van szó, akiknek közbejött valami és azért nem tudtak eljönni.

Ha szólnak, hogy nem jó az időpont, semmi baj. Aki viszont befoglal és nem jön el, azok számíthatnak arra, hogy a szégyenfalra kerül – nyilatkozta a Borsnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Anikó (@molnaraniko11) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kisfiús, tejfelesszájú külső már a múlté, Noah Wyle óriási szakállt növesztett: friss képek, 25 évvel a Vészhelyzet indulása után

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagram oldala)