Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk róla, hogy Istenes Bence kiválogatott néhány viccesnek szánt, ám minősíthetetlen kommentet, amelyek Rácz Jenőt gyalázták.

Bence és Jenő lesznek ugyanis a Sztárbox egyik következő összecsapásának főszereplői, és a műsorvezető így akart üzenni a séfnek.

Igen ám, de ezúttal elvetette a sulykot – Rácz Jenő szerint mindenképpen. Ha tudni szeretnéd, milyen rasszista és gyalázkodó kommentekkel üzent neki Bence, ide kattintva láthatod.

A séf videóban adott hangot nemtetszésének, amire Istenes Bence szintén videóban válaszolt Instagram Storyjában. Ezt mondta:

“Elkövettem egy hibát, amiért szeretnék elnézést kérni. Teljesen jogos. A kollázst nem olvastam végig és kitettem.

A haverom szólt rám fél órára, hogy van benne egy rasszista komment. Persze azonnal letöröltem.

Ezek az üzenetek arra voltak reakciók, hogy szintén mennyi üzenetet kap arra vonatkozóan, hogy verjen meg engem.

Szeretném letisztázni, hogy soha nem hallottatok tőlem semmilyen rasszista megnyilvánulást, és nem is fogtok. Távol áll tőlem a rasszizmus.

Értem, hogy a Jenő ezt fel akarja fújni és igaza van, nincs helye ennek sem a médiában, sem sehol sem. Elnézést kérek, de nem kell túlfújni ezt a dolgot szerintem – közölte Istenes Bence.

Bence egyébként sokak szerint már előző ellenfelével, ifjabb Schobert Norberttel is tiszteletlen volt. Ezt így kommentálta a műsorvezető:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Krausz Gábor árulkodó jelekkel teli posztjánál már csak Mikes Anna reakciója a beszédesebb! Ezt üzente a séfnek a táncos: