Oldal kiválasztása

Gáspár Evelinnek eddigi kapcsolataiban sajnos nem volt túl sok szerencséje. Legutóbbi párjához nagy reményeket fűzött, de sajnos abban az esetben is keserűen csalódnia kellett.

Ráadásul pont az az eset történt meg vele, ami az azt megelőző kapcsolatában is előfordult. Minderről Evelin Lakatos Leventének mesélt, az Este nyolckor Lakatos Leventével című műsorban, Levente YouTube csatornáján.

Evelin először egy régebbi kapcsolatának szomorú végét elevenítette fel:

“Elmentem hozzá, és soha nem turkáltam a telefonjában, de akkor kifigyeltem a kódját, beléptem, és ott volt egy beszélgetés egy nővel… Először még nem vallotta be, azt mondta, csak csókolóztak. Otthagytam, hazamentem, aztán kis idő múlva ott állt az ajtómban sírva, és bevallotta, hogy lefeküdt ezzel a nővel, megcsalt” – mondta Evelin, majd rátért legutóbbi kapcsolatára:

“A legutóbbi kapcsolatomnál is sajnos beleütköztem valami hasonlóba. Pont december 23-án azon kaptam, hogy a volt barátnőjével irkál. (…) Most az Öröklött sors című könyvet olvasom, és nálam a párkapcsolatban a megcsalás ismétlődött. Most már meg kell értenem, le kell zárnom, hogy tovább tudjak lépni, ne ismétlődjön meg. Nem akarnék egy olyan kapcsolatban lenni, ahol szívvel-lélekkel benne vagyok, és megcsalnak. Én még nem csaltam meg egy páromat sem – vallotta be őszintén Gáspár Evelin.

Itt a teljes beszélgetést végig tudod hallgatni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Gáspár Evelin)

Olvasd el ezt a cikket is –>  "Rájöttem, tökéletes vagyok" - mondja Ella, és büszkén mutogatja egész alakos fotóit