Oldal kiválasztása

Példátlan módon esett neki Kulcsár Edina kedvese, G.w.M. az exének, Nagy Melanie-nak.

Közösségi oldalán, Instagram Storyjában olyan tömény, válogatott szitkokat vágott a rapper egykori kedvese fejéhez, hogy azokat olvasva olvasva, mi is csak pislogtunk.

“Te mit képzelsz magadról? Felhív a kislány, hogy át akar jönni, erre azt mondtam, kérdezzen meg téged, de te nem engeded!

A következő pillanatban, amikor hazaér a gyerek, kikapod a kezéből a telefont, és azt mondod, hogy majd holnap jöhet, itt aludhat, majd elkezdesz csúnyán kiabálni a gyerek előtt, hogy *** k**va, stb..

Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád.

Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő.

A médiát is felnyalod (sztároskodsz), és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz…

Szégyen és gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány! Tessék, dikh rák, itt a reklámotok megint, ti csövesek.

U. I.: Tudom, hogy nem itt kellene üzennem neki, és még mindig nem akarok kitálalni róla, miért hagytam el, de letiltott és nem hagy más utat.

És a kislányom telefonján innentől kezdve nem akarok ilyeneket írni vele, amit ‘ő vett’, ahogy persze, az amg mercit is, amivel az éjszakában járkál a gyerekek mellől”

(Kép: Instagram Story)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mindenkit meglepett II. Erzsébet: nem tér vissza a Buckingham-palotába, elárulta, miért