Oldal kiválasztása

Történetünk főszereplője Brooke, egy kilenc éves kislány. Éppen egy büfében kért ki magának fánkot, amikor észrevette, hogy  nincsen nála pénz. Bár először nagyon megszeppent, szerencséjére mögötte egy kedves rendőr állt, aki lovagiasan kifizette helyett a sütit.

A kislányt annyira megérintette a férfi önzetlen kedvessége, hogy amint haza ért írt neki egy levet a rendőr kapitányságra, amiben elküldte a süti árát. Amikor a rendőrt kézhez kapta, nem is hitt a szemének. A levél, és a kislány története futótűzként terjedt el az őrsön. És úgy gondolták meg kell hálálniuk ennek a kislánynak, ezt a nemes gesztust.

Így küldtek neki egy ajándékutalványt a játékboltba. De Brooke most sem cáfolt rá önmagára. Ahelyett, hogy magának vett volna valamit az összes ajándékot odaadta a helyi árvaháznak.

Amikor a rendőr erről értesült, már tudta mégis hogyan hálálhatná meg a kislánynak többszörös jótetteit. Meghívta a rendőrösre, ahol egy egész napos túrán vehetett részt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: fontostudni)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A nő évekig szenvedett orra formája miatt: a szakemberek átalakítását követően a változás lélegzetelállító