Oldal kiválasztása

Ginger Maxville buszvezető azt gondolta, hogy olyan napja lesz, mint a többi, de nagyot tévedett. Ginger, ahogy szokta, vezette a buszt, amelyen több gyermek is utazott. Játszottak, nevetettek, olyan dolgokat csináltak, mint bármikor máskor.

De Ginger észrevette, hogy valami nincs rendben. Hallott egy hangot, amit soha nem fog elfelejteni. Egy ötéves fiúnak a torkán akadt egy érme – és fuldoklott. Minden szülő legrosszabb rémálma volt ez: egy gyermek lenyelt egy kis tárgyat és fulladozott.

A legfontosabb dolog ebben a helyzetben, hogy minél hamarabb kiszedjék a tárgyat:

Képzeld el, hogyan érezte magát Ginger. Az utasai közül egy – és ráadásul gyerek – hirtelen fuldokolni kezdett, miközben mindenkit biztonságban szeretett volna az iskolába szállítani.

A legtöbb ember valószínűleg nem tudta volna, hogy mit tegyen. De Ginger nem pánikolt, rögtön beavatkozott. Leállt a busszal az út szélén, odament a fiúhoz, és felemelte.

A többi gyerek a buszon csak tehetetlenül figyelt

Ginger Heimlich-fogást hajtott végre a fiún, hogy kijöjjön az érme a torkából. És ezzel valószínűleg megmentette az életét. Az egészet felvette a busz megfigyelő kamerája, és az esemény után, Ginger helyi híresség lett a városban.

Itt egy videó is az esetről:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megjelent L.L. Junior és Dárdai Blanka első közös dala: lehet emiatt kerültek közel egymáshoz