Oldal kiválasztása

Gigi D’Agostino olasz DJ és lemezproducer az ezredforduló környékén és utána hihetetlen nagy népszerűségnek örvendett.

Az Italo dance és a Lento violento zenei stílusok egyik megteremtője, az olasz és az európai klubzenei élet egyik első számú, és a mai napig meghatározó szereplője.

Az egész világon ismert előadó, legnagyobb nemzetközi sikereit elsősorban L’Amour Toujours című albumának, és a rajta szereplő slágereknek köszönheti.

A ’90-es évek elején-közepén az addigi underground DJ-ből a Mediterrán progresszív elindítójává, és Olaszország egyik legnépszerűbb előadójává lépett elő.

Még időben, az irányzat kifulladása előtt továbblépett, egyre inkább a Dance és az újonnan kialakuló Italo dance felé fordult. Számai jóval kommerszebb hangot ütöttek meg, bár ugyanúgy készített keményebb hangzású felvételeket is.

Ez a kettősség zenéjének összes korszakát jellemzi. Ebben az időben készültek legsikeresebb felvételei, amik végleg meghozták számára a nemzetközi elismertséget.

Idén januárban a DJ rettenetes hírt közölt követőivel: elárulta, súlyos betegséggel küzd, amely ráadásul agresszíven támadta meg szervezetét.

Akkor egy aggodalomra okot adó, járókeretes fotót posztolt saját magáról:

Friss képen azonban már ismét mosolyog, reméljük, ez annak a jele, hogy javult az állapota:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi D’Agostino (@gigidag) által megosztott bejegyzés

Jöjjön legnagyobb slágere:

Oszd meg másokkal is! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi kitálalt a szakításról: elárulta, ki mondta ki először, hogy válni akar