Oldal kiválasztása

Majoros Hajni és Majka esküvőjének részleteit sokáig hétpecsétes titokként kezelték, most azonban megtört a jég, és a pár végre mindent elmesélt álomesküvőjükről.

A legújabb Hot Magazinban minden érdekességet megtudhatsz az esküvőről és a lagziról, milyen ruhákat, cipőt viseltek, milyen volt a polgári szertartás, milyen tortát választottak, hogyan díszítették fel a helyszínt, sőt Majkáék azt is elárulják, hova utaznának legszívesebben nászútra.

„Senki nem tudja elvenni tőlünk ezt a boldogságot, hogy mi mennyire szeretjük egymást, mennyire ragaszkodunk egymáshoz. De onnantól kezdve, hogy egy család vagyunk, ezért a boldogságért mindennap megdolgozunk” – mesélte boldogan Hajni.

“Sokkal jobban izgultam, mint gondoltam. Túl vagyok egy két izgulós jeleneten az életemben, de egyik sem volt rám olyan hatással, mint a mostani. Azt hittem, jólviselem, de a szertartás után és az előétel előtt ki kellett mennem hányni. Szerencsére utána nem betegedtem le” – árulta el Majka.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Lélegzetelállító fotóval üzent Tóth Gabinak Krausz Gábor: nem semmi, hol van most a séf! Ha ezt az énekesnő meglátja...