Oldal kiválasztása

Annyit már most elárulunk, hogy a népszerű tévés személyiség 1971 december 3-án született. Középiskolai tanulmányainak befejezése után a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakán végzett 2001-ben. Az elmúlt években több televízióban is megfordult mint kulturális műsorvezető.

Tévés pályafutását 1994-ben a MTV1-nél kezdte, a Múzsa kulturális híradó hétvégi ajánlójaként. Ezt követően a TV3 Menjünk!, majd 72 óra című műsorát vezette, amit 1999-ben az Év Riportere díjjal ismertek el a Kamera Hungária fesztiválon.

Ezután a TV2 Jó reggelt Magyarország Mixer című kulturális ajánlóműsorában láthatták a nézők. A TV2-n vezette három éven át a Propaganda kulturális magazint, amely 2005-ben Joseph Pulitzer-emlékdíjat kapott.

Ha pedig azt is elmondjuk, hogy a TV2 Liptai Claudia mellett 2002-ben őt bízta meg a Big Brother valóságshow vezetésével, 2003-tól pedig ő vezette a Megasztár című tehetségkutatót is, biztos mindenki kórusban mondja a nevet. A megoldásért görgess

L

E

J

J

E

B

B

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Ő nem más, mint Till Attila, azaz Tilla, a TV2 sikerműsorainak házigazdája.

Oszd meg a fejtörőt barátaiddal is!  

Olvasd el ezt a cikket is –>  Régen a barátai szégyellték őt kövérsége miatt, most Jessica büszkén mutatja meg magát olyannak, amilyen