Oldal kiválasztása

Fekete Pákó nemrégiben ismét igencsak felkavarta az állóvizet, hiszen elkészítette napjaink egyik legnépszerűbb világslágerének, a Jerusalema című számnak a teljesen újragondolt és “Pákósított” változatát, amit azóta rengetegen hallgattak már meg.

Lehet sok mindent mondani a számra, de azt nem, hogy hidegen hagyta volna a kommentelőket. Ha még nem hallottad volna, mindenképp érdemes neked is megismerned Pákó verzióját, IDE KATTINTVA ezt meg is tudod tenni.

Pákó az RTL Klub Fókusz című műsorának is nyilatkozott a dalról, elárulta, hogy nem törődik a negatív kommentekkel, és amúgy sem tudják elrontani a boldogságát, ugyanis épp nagyon szerelmes. Ezért is formálta szerelmes slágerré a Jerusalema című dalt.

Szerelméről csak annyit árult el, hogy tanítónő egy általános iskolában, nagyon kedves, szép és aranyos, és neki is szokta énekelni a dalt, leginkább azt a két sort, hogy “Kedves szép lány, kérlek, nézz rám”.

A teljes riportot is meg tudod nézni, íme:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A híres és kitüntetett japán orvos közel 106 évig élt: szerinte ezt a 11 dolgot kell tenni a hosszú élethez