Oldal kiválasztása

Rubint Réka jelenleg újra Bali szigetén tartózkodik családjával és Alakreform táborának tagjaival. Van vele azonban egy jóképű fiatalember is, aki ráadásul álomtesttel rendelkezik.

Ő nem más, mint Andrei Mangra, aki Réka táncpartnere lesz a Dancing With the Stars idei évadában. Réka őt is magával vitte, hogy tudják gyakorolni a táncot.

Már el is kezdték a fölkészülést a produkciókra a mesés Bali szigetén, erről Andrei képet is posztolt. Na de mit szól ehhez Norbi?

És hogy kik lesznek a további szereplői a Dancing With The Starsnak? Íme a TV2 közleménye: Ismét szerepet kap egy világsztár, Facundo Arna, a Vad angyal című sorozat sztárja.

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával, név szerint: Rubint Réka, aerobikedző, üzletasszony és profi táncpartnere, Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin-showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars második évadának győztese.

Vavra Bence, énekes, dalszerző, a Sztárban Sztár 2022-es évadának győztese és profi táncpartnere, Lissák Laura, Magyar Ranglista győztes, többszörös Országos Bajnok, koreográfus.

Pap Dorci, influencer, az Exatlon Hungary második évadának döntőse és profi táncpartnere, Sebesi Hunor, világ- és Európa-bajnoki középdöntős, a latin amerikai táncok osztrák bajnoka.

Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok, sumo Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes, MMA Európa bajnok és profi táncpartnere, Szőke Zsuzsanna, ötszörös magyar bajnok és hatszoros országos bajnok táncos.

Zimány Linda, jogász, influencer és profi táncpartnere, Bődi Dénes, showtánc magyar bajnok, koreográfus, mesterdiplomás társastánc tanár.

Iván Bence paralimpikon, EB-ezüstérmes paraúszó és profi táncpartnere, Stana Alexandra, háromszoros showtánc világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Árpa Attila eddig "rejtegetett" barátnője felbukkan a Keresztanyuban, és rögtön fel is pofozza a színészt

Kulcsár Edina, tartalomgyártó, üzletasszony és profi táncpartnere, Bonyhádi Ferenc, többszörös német válogatott és területi bajnok, tíztánc német és a latin-amerikai táncok Európai Uniós bajnoki döntőse.

Somhegyi Krisztián, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, többszörös magyar bajnok műugró, valamint profi táncpartnere, Tóth Katica, országos bajnok, többszörös magyar bajnoki bronzérmes, diplomás táncpedagógus.

Csobot Adél, színésznő, énekesnő és profi táncpartnere, Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első évadának győztese.

Kökény Attila, énekes és profi táncpartnere, Mikes Anna, Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus.

Íme Réka és Andrei, ahogy próbálnak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrei Mangra (@andreimangra) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!