Oldal kiválasztása

Herceg Erikát több mint 800 ezren követik közösségi oldalán, ez persze nem is csoda, hiszen egykori zenekarával végigkoncertezte Európát.

Ráadásul megnyert egy olyan tehetségkutatót, aminek nem más, mint Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője.”

Erika 1988. július 5-én született Kisdobronyban, egy kárpátaljai kis faluban, ahol elsősorban az ukrajnai magyar kisebbség él.

Magyar származású apától és félig magyar származású anyától született. Egy darabig Záhonyban járt iskolába, de a két ország közötti határátlépés egyre nehezebbé vált, így átment a falujában lévő iskolába.

Tinédzserként Nagydobronyban, a Református Líceumban tanult, ahol magyarul énekelt az egyházi kórusban és több regionális versenyt is nyert.

2006-ban felvételt nyert a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Közgazdasági és Gazdálkodási Tanszékére. 2009-ben diplomázott. Érettségi után modellként talált munkát.

2013-ban részt vett a Khochu v Via Gru című műsorban, amelyet végül Anasztaszija Kozshevnyikovával és Misha Romanovával együtt megnyert.

Nyertes díjuk részeként hárman az ukrán Nu Virgos lánycsapatként folytatták a karrierjüket. Az együttesnél eltöltött hét év után bejelentette, hogy távozik, hogy szólókarrierbe kezdjen.

Szólóénekesnőként is szép sikereket ért el, már három kislemeze is megjelent. Erikát szinte mindig erőteljes sminkben láthatjuk, most viszont smink nélküli képet mutatott magáról.

Íme, így néz ki festék nélkül az arca. Neked hogy tetszik? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Herceg Erika (@erikaherceg) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Herceg Erika Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi fotón mutatta meg, ki az, aki igazi élményt jelent számára! Itt a meglepő kép: